Instalatii electrice

Suntem pe Facebook

Instalatii electrice. Aspecte importante

Cele mai importante aspecte sunt legate de calitatea materialelor si corecta punere in opera a acestora.

Alegerea  materialelor folosite in instalatii electrice trebuie facuta de personal specializat. Din experienta acumulata va spunem ca materiale care prezinta aparent aceleasi caracteristici se comporta foarte diferit in realitate, in timp.

Societatea noastra realizeaza instalatii electrice de cea mai buna calitate. Acordam o mare atentie materialelor puse in opera  fiind foarte importante pentru functionarea fara probleme a acestora in timp. Avem personal specializat in instalatii electrice, care va poate  ajuta si cu recomandari. Aceste instalatii electrice trebuie sa fie bine corelate cu consumul la care vor fi solicitate. Realizarea unor instalatii electrice de catre oameni nespecializati poate conduce la mari probleme de functionare, de fiabilitate, de siguranta si confort.executie instalatii electrice

De aceea acordam o deosebita atentie asupra lucrarilor de instalatii electrice.Cunoastem riscurile si problemele ce pot aparea, oferindu-va dvs. siguranta executiei de instalatii electrice corecte, bine dimensionate si realizate in conformitate cu normele in vigoare. Cunoastem  standardele de instalatii electrice si va putem spune ca in acest domeniu este mare nevoie de profesionisti si de oameni responsabili, care sa nu faca improvizatii.

Cu aportul acestor instalatii electrice, casa prinde viata, aceste instalatii electrice pun in valoare finetea si acuratetea finisajelor dar ofera si confortul dorit printr-o  iluminare potrivita.http://www.oferteamenajari.ro/total-solid-construct-srl-f326.html

Ne mandrim cu portofoliul bogat privind realizarea de instalatii electrice interioare si exterioare.Va garantam priceperea noastra in domeniu.

Prin colaborarea cu ingineri specializati in domeniul instalatii electrice, putem acoperi orice proiect de orice natura in ceea ce priveste instalatii electrice interioare la constructii.

Am executat cu succes toate tipurile de lucrari existente pe piata noastra dintre care mentionam  execuţie instalaţii electrice complete pentru:

  • Constructii noi
  • Constructii existente
  • Cladiri de apartamente
  • Cladiri de birouri
  • Modificari si renovari case
  • Executie instalatii de impamantare si paratrasnet
  • Executie instalatii CATV

Galerie foto lucrari

Apelati cu incredere la serviciile noastre