Servicii oferite

Suntem pe Facebook

CASE LA ROSU

Prin case la rosu intelegem executarea lucrarilor de infrastructura si suprastructura fara finisaje si fara partea exterioara a acoperisului.

CASE LA CHEIE

 

Prin case la cheie intelegem case la rosu cu finisaje si instalatii. Oferta   cuprinde case la cheie cu materiale incluse sau doar manopera.

Instalatii in constructii

Instalaţiile oricărei clădiri au o mare importanţă. Acestea pun în valoare clădirea în faza de exploatare contribuind la confortul dorit.

Renovari si amenajari interioare

Amenajările interioare se ocupă de partea de decorare a caselor, spaţiilor comerciale sau a birourilor, a spaţiului în care ne petrecem cel mai mult timp.

Renovari si amenajari exterioare

Firma noastră tratează lucrurile foarte în serios. Principala caracteristică a lucrărilor exterioare e reprezentată de faptul că acestea trebuie să reziste calitativ şi estetic la factorii de mediu agresivi la care sunt supuse (acţiunea razelor solare, acţiunea vântului, acţiunea ploii, acţiunea îngheţ – dezgheţului, acţiuni fizico-chimico-biologice).

Consolidari si reabilitari

Ştim cât de important este pentru oricine spaţiul în care trăieşte şi îşi desfăşoară activitatea. Fie pentru că nu se dispune de suficient spaţiu sau de suficiente resurse financiare nu întotdeauna o construcţie nouă este soluţia optimă. De aceea firma noastră execută lucrări de reabilitare şi consolidare structurală a clădirilor existente.

Tamplarie PVC si aluminiu

Renovată sau construită din temelii, o casă are nevoie de ferestre durabile şi de calitate, de uşi interioare şi exterioare solide şi rezistente în timp. Toate aceste lucruri le putem realiza împreună.

Apelati cu incredere la serviciile noastre

I am promo text. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.