Despre noi

TOTAL SOLID CONSTRUCT - constructii durabile

Seriozitatea, promptitudinea, profesionalismul, experienţa şi garanţia lucrărilor sunt doar cateva dintre caracteristicile care ne încadrează în categoria celor mai bune firme de construcţii din Bucureşti.

Suntem specializaţi în construcţia de case cu regim mic de înălţime ( în domeniul S+P+2E) din beton/cărămidă/BCA/lemn,  renovări de case şi apartamente, consolidări şi reabilitări de locuinţe, termoizolaţii şi hidroizolaţii, instalaţii electrice, sanitare şi termice, lucrări de vopsitorie,  zugrăveli şi ipsoserie, precum şi lucrări de tâmplărie.

Practic, acoperim o gamă largă  de lucrări pentru proiectele dvs., cu o echipă formată din  profesionişti cu iniţiativa de dezvoltare.

Oferim consultanţă de specialitate în luarea celor mai bune decizii de către dvs.  colaborând cu Profesori Universitari ai Facultăţii de Construcţii Civile din Bucureşti.

Pentru toate fazele determinante ale proiectelor  în desfăşurare există o supervizare a unui inginer constructor.

Ne asumăm ducerea la îndeplinire a proiectelor  prin contracte ferme,  cu termene de realizare bine stabilite şi de comun acord.

Pentru a vă oferi cel mai  bun raport calitate – preţ al lucrărilor,  conducerea firmei tratează şi analizează  fiecare proiect în parte  şi deleagă  echipe formate din oameni specializaţi pe  categorii de lucrări aferente.

Încurajăm specializarea muncitorilor pe categorii de lucrări.

Solicitaţi-ne consultanță pentru lucrările dvs. Ascultaţi opinia unui specialist; hotărâm împreună soluţiile potrivite din punct de vedere tehnic şi economic.

Scopul nostru este de a satisfice  cerinţele şi aşteptările  clienţilor, prin servicii de calitate şi la termen.

Societatea noastră se încadrează în categoria IMM-urilor cu capital integral privat.

Apelati cu incredere la serviciile noastre in constructii